in , ,

Houten mode = hot

houten zonnebril

Houten mode is helemaal hot, en dat kun je merken. Overal waar je komt zie je wel ergens een houten zonnebril, of dat nou bij de opticien is of op het terras. Maar niet alleen houten zonnebrillen zijn trendy, eigenlijk is alles van hout ineens aantrekkelijk! Je ziet houten horloges voorbij komen, maar ook houten speakersets en houten telefoonhoesjes! 

Waarom hout?

Waarom houten mode nu zo populair is, is geen rare vraag. Hout wordt natuurlijk al sinds mensenheugenis gebruikt als grondstof en brandstof. Hout geeft een soort oergevoel, en het staat bekend als sterk en betrouwbaar. Er zijn ook zoveel soorten hout dat er genoeg variatie in zit om vernieuwend te blijven. En niet te vergeten dat elke boom zijn eigen motiefjes heeft door de verschillen in ringen!

Voordelen van hout

De plotselinge groei van de houten zonnebril en houten horloges heeft deels ook te maken met het groeiende bewustzijn van de mens. Hout is duurzaam, in tegenstelling tot plastic. Het blijft langer mooi, en doet denken aan de natuur. En dat is toch een gevoel wat je met plastic of metaal nooit zult krijgen. Houten mode spreekt mensen aan omdat het uniek is, geen enkele houten zonnebril is gelijk.

Wat denk je?

92 points
Upvote Downvote
elektrisch roken

Wat is elektrisch roken?

powerbank

Wat je moet weten over een solar powerbank