in ,

Volg een workshop visagie

Altijd al willen weten welke kleuren bij jou passen, hoe je make-up kunt aanbrengen en welke producten het beste zijn? Volg een workshop visagie! Een workshop visagie is leerzaam en ook nog eens ontzettend gezellig. Ga met een vriendin, je zus of je moeder en maak er een leuke dag van!

Wat houd de workshop in?

Een workshop visagie is uiteraard ontzettend populair bij de dames. Je krijgt in deze workshop een uitgebreide huidanalyse en hoort welke verzorgingsproducten het beste geschikt zijn voor jouw huid. Daarnaast leer je welke kleuren passen bij jouw huidtint en hoe je make-up het beste kunt aanbrengen. De workshops worden vaak op een ontspannen en ongedwongen manier gegeven. Het is een feestelijk dagje uit voor alle leeftijden.

Visagie voor mannen en vrouwen

Er zijn tijdens een workshop vaak meerdere visagistes waar je ook terecht kunt voor andere zaken wat betreft visage. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van professionele bruidsmake-up of voor andere feestelijke gelegenheden, zoals gala’s en fotoshoots. Ook voor heren is het heerlijk ontspannend en leerzaam om eens langs een visagiste te gaan. De visagiste kan je advies geven over algehele huidverzorging. Voor de meeste workshops of een visagie behandeling dien je eerst een afspraak te maken.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Wat denk je?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0
laminaat vloer

Woontrend: laminaat van Berry Alloc

kledingrek

Populaire herenkleding van Gant