in , , , , ,

Woontrend: laminaat van Berry Alloc

laminaat vloer

Vloeren van laminaat zijn een goed alternatief voor parket. Het is over het algemeen goedkoper en onderhoudsvriendelijker dan parket. Berry Alloc biedt prachtige laminaat oplossingen die passen in elk interieur en bij elke wooninrichting. Het biedt laminaat in diverse uitvoeringen van een hoge kwaliteit.

Berry Alloc

Berry Alloc is een belangrijke internationale speler op het gebied van interieurdecoratie. De naam is voortgekomen uit de twee bekende merknamen Berryfloor en Alloc. Bij alle producten die het merk maakt staan het leveren van kwaliteitsproducten en een duurzaam milieu hoog in het vaandel. Naast de diverse soorten laminaat bevat het assortiment ook parket en wandbekledingen. Kortom: een topmerk dat de vloeren en wanden van je hele huis kan verzorgen.

Laminaat van Berry Alloc

Berry Alloc levert maarliefst vijf verschillende laminaat uitvoeringen. Laminaat is een moderne vloer die zeer gebruiksvriendelijk is en voor alle ruimtes geschikt is. Er is zelfs laminaat voor badkamers die waterafstotend is en prima in een vochtige omgeving gebruikt kunnen worden. Laminaat vloeren zijn ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Laminaat Berry Alloc Naturals wordt geroemd vanwege het jonge uiterlijk met een zeer natuurlijke houtuitstraling. De grote diversiteit aan kleuren geven je de mogelijkheid om de vloer aan te passen aan de woonkamer of keuken. Het past in ieder interieur; van modern tot klassiek en is uitstekend te combineren met andere materialen. Bijbehorende plinten en profielen maken het geheel af. De vloer af en toe reinigen met de stofzuiger of met een natte dweil is voldoende voor een levenslang genieten.

Wat denk je?

motorcrossen

Alles wat je nodig hebt om te crossen

visagie

Volg een workshop visagie