Doe nieuwe inspiratie op met personal fashion styling

kledingwinkel

Heb je al eens gehoord van personal fashion styling? Er zijn verschillende fysieke en online winkels die personal fashion styling aanbieden aan klanten. Dit principe houdt in dat je samen met een expert op het gebied van fashion op zoek gaat naar een leuke outfit. Door de hulp van een fashion stylist in te schakelen kom je in veel gevallen tot nieuwe inzichten. Iemand kan immers een heel andere kijk op geschikte kleding hebben, dan je tot nu toe zelf altijd had. Waar je wellicht altijd dacht dat een rokje jou niet chique stond, kan door het advies van een fashion stylist blijken dat dit wel zo is! Reden genoeg om dit principe eens nader te bekijken.

Hoe werkt personal fashion styling?

Eigenlijk is het principe personal fashion styling heel simpel. Vooraf stuur je een mailtje naar de webwinkel waarvan je fashionadvies zou willen ontvangen. In dit mailtje vertel je meer over je huidige stijl, over artikelen die je zelf zou kopen, enzovoorts. Op basis van dit mailtje en de kleding die je eerder kocht zal een fashion stylist een aantal voorstellen doen. Bij dit voorstel kun je denken aan een complete outfit, waarbij in veel gevallen ook accessoires worden toegevoegd. Vervolgens is het aan jou om de outfit te kopen of te laten liggen. Je kunt ook delen van de outfit aanschaffen en combineren met je huidige kleding.

Personal fashion styling in fysieke winkels

Bij personal fashion styling in een fysieke winkel verloopt het principe iets anders. Hierbij maak je vooraf een afspraak om fashionadvies te krijgen. Op het afgesproken tijdstip neemt een medewerker van de winkel je mee langs de verschillende kledingrekken in de winkel. Je kunt vervolgens aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Na deze ronde stelt de fashion stylist op basis van jouw mening een aantal outfits voor je samen.

Wat denk je?

antieke spiegel

Creëer sfeer in huis met een antieke spiegel

houten zonnebril

Een houten zonnebril raakt steeds meer in de mode