in , ,

Een houten zonnebril raakt steeds meer in de mode

Het is je afgelopen zomer vast en zeker opgevallen: het aantal houten zonnebrillen wat je op het strand, op terrasjes of in de binnenstad tegenkomt tegenwoordig. Waar men vroeger vrijwel altijd voor een kunststoffen of aluminium zonnebril koos, gaat men tegenwoordig steeds vaker voor een houten zonnebril. Niet alleen heeft een houten zonnebril een chique, moderne uitstraling, ook is de houten mode beter voor het milieu. Er zijn zelfs producenten van houten zonnebrillen die voor iedere verkochte houten zonnebril een nieuwe boom planten! Zo draag je met deze houten mode bij aan een beter klimaat.

Beschermende werking van een houten zonnebril

Wie denkt dat een houten zonnebril minder bescherming biedt tegen de zon dan een kunststoffen of aluminium zonnebril heeft het mis. Ook een houten zonnebril wordt uitgevoerd met gepolariseerde UV-400 beschermende glazen. Op veel websites worden houten zonnebrillen in verschillende modellen en kleuren aangeboden. Zo vind je vrijwel zeker een houten zonnebril die aansluit bij jouw stijl!

Meer dan houten zonnebrillen alleen

De houten mode van de afgelopen zomer bevat echter meer dan een houten zonnebril alleen. Zo kun je tegenwoordig ook kiezen voor bijvoorbeeld een houten horloge, waarmee je afwijkt van de horloges met leren of kunststoffen bandjes. De horloges hebben net als de zonnebrillen van hout een chique en moderne uitstraling. Of wat te denken van een houten beschermhoes voor je mobiele telefoon? Zo ben je ervan verzekerd dat je toestel goed beschermd wordt als je deze per ongeluk laat vallen.

Wat denk je?

kledingwinkel

Doe nieuwe inspiratie op met personal fashion styling

beamer

Waarom overstappen op een LED-beamer een must is