in

Ga op husky safari in Scandinavië

husky safari

Een onvergetelijke vakantie in Scandinavië kan worden uitgebreid met een huskysafari. Een trip die bestaat uit het bekijken van de schitterende natuur wordt nog levendiger met zo’n safari. Het is iets wat veel mensen niet durven of niet helemaal kennen, maar het is werkelijk een zeer intieme en indrukwekkende ervaring. De safari’s zijn niet meer zo onbekend als vroeger en steeds meer mensen wagen zich eraan.

Waar kun je heen?

Er zijn een heleboel bestemmingen in het hoge Noorden die je kan aandoen met een huskysafari. Deze locaties liggen allemaal in Noorwegen of Zweden. Deze plekken worden omringd door skigebieden en lenen zich uitstekend voor de husky safari’s. Deze safari wordt vaak gecombineerd met een skivakantie. Het is namelijk goed mogelijk om tijdens je weekje skiën een dagje een andere weg in te slaan. Steeds vaker willen mensen eens wat anders doen tijdens hun vakantie en de hondenslee is een welkome toevoeging aan het assortiment, naast bijvoorbeeld het rodelen en langlaufen.

Wat houdt het in?

Een huskysafari is voor veel mensen nog een relatief onbekend begrip. Het is misschien niet moeilijk om er een voorstelling bij te maken maar wat is het nou precies? De safari betekent dat jij met je groep een dag lang wordt voortgetrokken in een hondenslee. Je pakt je goed en warm in, samen met je geliefden. Een gids leidt je vervolgens langs de mooiste plekjes in de regio en vertelt hier mooie verhalen bij. Op deze manier zie je dus op een andere manier nog een heleboel van de omgeving. Deze tripjes duren vaak de gehele dag, maar dit staat uiteraard niet vast.

Wat denk je?

998 points
Upvote Downvote
powerbank

Wat je moet weten over een solar powerbank

airpods

Airpods gebruiken? De beste functies uitgelicht