in

Vier de geboorte van een broertje of zusje op school

Als er een baby geboren wordt, is dit een feest voor het hele gezin. Niet alleen papa en mama worden overladen met felicitaties en cadeautjes voor de kleine spruit, ook het oudere kind wordt zeker niet overgeslagen. Papa trakteert waarschijnlijk op beschuit met muisjes op het werk, maar laat ook je oudere kind meedoen in de feestvreugde. Want grote broer of zus worden is nou eenmaal heel speciaal. Er zijn een aantal leuke manieren om dit te laten weten aan de klasgenootjes en de rest van de school. 

Ontwerp een speciaal shirt 

Als je kind al in zijn of haar tienerjaren zit, dan is het niet echt een geschikte optie. Maar kleine kinderen kan je een speciaal gevoel geven door een shirt te laten ontwerpen met de boodschap dat hij of zij grote broer of zus geworden is. Zo kan niet alleen de hele klas, maar ook de rest van de school zien dat er een nieuw gezinslid bij is gekomen. Wat zal je kind zich speciaal voelen door alle felicitaties!

Een gezonde snack 

Wie jarig is, trakteert. Maar ook de geboorte van een baby is een goede gelegenheid om te trakteren in de klas. Tegenwoordig moet er wel rekening mee gehouden worden dat dit gezond en suikervrij moet zijn, maar met een beetje creativiteit is er altijd wel iets passends te vinden. Online kan je bijvoorbeeld flesjes bestellen met een blauwe of roze dop. Vul deze vervolgens bijvoorbeeld met blauw druiven (het liefst zonder pit, dat hapt lekker weg) of een andere gezonde snack.

Laat speciale geboortekaartjes maken 

Voor de geboorte van je kleine spruit heb je waarschijnlijk geboortekaartjes laten maken om het heugelijke feit aan iedereen te laten weten. Maar daarnaast kan je ook nog voor je oudere kind speciale geboortekaartjes laten maken die hij of zij kan uitdelen op school. Maak er een leuke gelegenheid van en laat je kind bijvoorbeeld samen met papa langs de klassen gaan om het kaartje te brengen.

Wat denk je?

1933 points
Upvote Downvote
hangmat in de woonkamer

Meubels en accessoires voor binnen en buiten

elektrisch roken

Wat is elektrisch roken?