in , , ,

Tips voor de leukste groepsuitjes

uit eten met collega

Een leuk bedrijfsuitje organiseren voor het hele team? Of is het binnenkort weer tijd voor een familiedag, maar hebben jullie nog geen idee wat jullie gaan doen? Wij geven je graag een aantal tips voor ultiem vermaak voor de hele groep. Bij alle opties ligt het accent op samenwerken. Zo werken jullie ook nog eens op een gezellige manier aan een betere band onderling. 

Zoek de moordenaar 

Of het nou komt door de populariteit van programma’s zoals ‘Wie is de Mol?’ of ‘Baantjer’, spellen waar gezocht moet worden naar de slechterik zijn altijd geliefd. Zo kun je op diverse locaties in Nederland terecht voor een moordspel, waar je zelf een rol speelt in de verhaallijn. Of probeer met de hele groep op locatie een aantal opdrachten uit te voeren. Maar let op, want in jullie groep bevindt zich ook een mol die maar al te graag de goede afloop van deze opdrachten saboteert. 

Survivallen

Houden jullie wel van een actief dagje in de buitenlucht? Waag je dan eens aan een echte survivaltocht. Klimmen en klauteren, een vlot bouwen en vervolgens met z’n allen het water over of juist een speurtocht met ingewikkelde hindernissen door de natuur. Er zijn mogelijkheden genoeg. En is een dag eigenlijk te kort? Kijk dan eens naar de meer uitgebreide arrangementen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een weekend of zelfs midweek met je team of familie door te brengen in een accommodatie in de natuur. 

Escape room

Je vrijwillig laten opsluiten in een kamer en zorgen dat je binnen een bepaalde tijd weer ontsnapt. Zo klinkt het wellicht niet heel aantrekkelijk, maar voeg er een aantal spelelementen en een dosis teamwork aan toe en je escape room is een feestje op zich. Samen met je team los je ingewikkelde puzzels op om je zo weer een weg naar buiten te banen binnen de gestelde tijd van één á twee uur. Deze speciale kamers zijn te vinden door heel Nederland. 

 

Bourgondisch uitje 

Maak je de groep niet blij met een actief uitje en is lekker eten en drinken een betere optie? Zoek dan een restaurant met genoeg ruimte voor een groepsuitje. Er zijn ook restaurants die tegelijk het entertainment bieden van een partycentrum. Zoek op internet voor de leukste arrangementen en groepsuitjes. 

Wat denk je?

beamer

Waarom overstappen op een LED-beamer een must is

vakantie huisje

Wat heeft een seniorencamping in petto?