in , ,

3 sportieve relatiegeschenken

bidon

Wil je als bedrijf het goede voorbeeld geven en meer betekenis geven aan je sportieve imago? Denk dan eens aan een sportief relatiegeschenk. Er zijn allerlei mogelijkheden om uit te kiezen. Met een sportief relatiegeschenk motiveer je je klanten of medewerkers om meer aan sport te doen. Tijdens het sporten zal steeds jouw logo en bedrijfsnaam te zien. Zo krijg je meer naamsbekendheid en word je bedrijf geassocieerd met een sportieve instelling. Hieronder vind je de leukste sportieve relatiegeschenken

Bidon

Tijdens en na het sporten is voldoende water drinken erg belangrijk. Hierdoor is een bidon een handig relatiegeschenk. Er is een ruime keuze uit allerlei soorten bidons en waterflesjes. Een ander leuk idee is een bidon met foto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto van je hele team om weg te geven aan je personeel. Een bidon bedrukken kun je gemakkelijk en snel online regelen. Kies je bidon en begin met het uploaden van je bedrijfslogo of slogan. Binnen enkele dagen krijg je de bedrukte waterflessen geleverd.

Handdoek

Als je naar de sportschool gaat neem je een handdoek mee voor de hygiëne. Met een handdoek zorg je ervoor dat er geen zweet op de apparatuur komt en bescherm je jezelf tegen bacteriën en virussen van anderen. Een handdoek gebruik je ook bij andere sporten na het douchen, bijvoorbeeld na het zwemmen. Een handdoek met je bedrijfslogo is een prima manier om je merk onder de aandacht te brengen. Een handdoek is groot en valt goed op. 

handdoek

Sportshirts

Een sportshirt is geschikt voor tijdens het sporten. Het is gemaakt van ademend materiaal en je kunt je er makkelijk in bewegen. De juiste sportkleding geeft extra comfort tijdens het sporten. Op een shirt kun je makkelijk je bedrijfslogo of een andere boodschap laten drukken. Hierdoor wordt een sportshirt een mooi promotiemiddel om weg te geven als relatiegeschenk aan je klanten of aan je personeel. 

Wat denk je?

Creëer ruimte in je interieur met een moderne hoekbank

Creëer ruimte in je interieur met een moderne hoekbank

4 tips voor het onderhouden van je cv-ketel

4 tips voor het onderhouden van je cv-ketel