in ,

Creëer ruimte in je interieur met een moderne hoekbank

Creëer ruimte in je interieur met een moderne hoekbank

Ben je gesteld op een strak design, dan creëer je eenvoudig voldoende zitruimte en extra comfort met de hoekbank modern. Ga je weloverwogen te werk, dan is zo’n investering zijn geld dubbel en dwars waard. Een overzichtje van belangrijke punten om rekening mee te houden.

Schat je ruimte in

Bij het plaatsen van een flink meubelstuk als een hoekbank in je interieur, is ruimtelijk inzicht van groot belang. Is je ruimte relatief beperkt, ga dan niet voor de grootste maat hoekbank want dan lijkt het vlot te vol. Heb je ruimte te over, dan kan je beter kiezen voor een wat groter formaat, anders valt de bank al snel in het niet bij de ruimte. Jouw favoriete woonwinkel beschikt vaak over ervaren adviseurs die je hierin prima van advies kunnen voorzien.

Materiaalkeuze

Laat het materiaal van jouw bank afhangen van jouw persoonlijke omstandigheden. Daarbij kunnen praktische overwegingen soms net zo zwaar wegen als esthetische. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen en/of huisdieren, dan is een fluwelen hoekbank niet de beste keuze; die is namelijk erg lastig te reinigen. Er zijn verschillende kwaliteitsgradaties qua stoffering, neem die zeker in je overwegingen mee.

Een bank op maat

Kies je voor een hoekbank modern, weet dan dat er een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden is. Je kan vaak kiezen voor een veelvoud aan opstellingen, zodat jij degene kan kiezen die perfect in jouw woonkamer past. Natuurlijk geldt dit ook voor het zitcomfort en bijvoorbeeld de poten, de bekleding en de kleur; maak de keuzes die het beste bij jouw interieur passen.

Plof lekker neer

Een modern interieur met een strakke vormgeving heeft als kenmerk dat je volledig tot rust kan komen in je woning. Een hoekbank past natuurlijk perfect in dat plaatje. Zorg ervoor dat de bank niet alleen mooi staat bij de rest van je inrichting, maar ook heerlijk zit. Laat je daarom bij je rondgang door de woonwinkel op vele banken neerploffen, zak lekker onderuit en neem een actievere zithouding aan; probeer een keuze te maken die bij al deze facetten het juiste gevoel geeft. Dan kan daarna het grote genieten beginnen!

Wat denk je?

Het is pas écht zomer als het zwembad opgezet kan worden

Het is pas écht zomer als het zwembad opgezet kan worden

bidon

3 sportieve relatiegeschenken