in , , , , ,

Creëer sfeer in huis met een antieke spiegel

antieke spiegel

Een goed gekozen spiegel kan het interieur van je huis stukken verbeteren. Een antieke spiegel van de juiste kwaliteit creëert namelijk licht en sfeer in elke kamer waar die staat. Hang hem bijvoorbeeld dichtbij de eettafel of boven de openhaard en je zult zien dat het een positieve verandering brengt aan je interieur.

Een blikvanger in iedere ruimte

Antieke spiegels kunnen overal worden opgehangen. Het ligt er maar aan waar je hem wilt hebben. Hang hem in de hal, de zitkamer, de badkamer of zelfs je slaapkamer. Voor elke soort kamer is een ander soort spiegel die gegarandeerd ervoor zorgt dat de kamer als het ware een boost krijgt. Het is een echte blikvanger. 

Verschillende soorten antieke spiegels 

Je kunt kiezen uit een antieke spiegel met alleen een lijst eromheen, maar je kunt ook kiezen voor een antieke spiegel met een lijst en kuif eromheen. Een kuif is een versiering die meestal bovenop de spiegel is geplaatst. Er zijn veel verschillende soorten designs van zo’n kuif. Een veel voorkomende vorm is die van een kroon, of een soort dergelijke vorm daarvan. Antieke spiegels met kuif zijn er in veel verschillende maten en soorten. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld een spiegel met een kleine kuif oftewel in de Franse stijl. Of je kiest bijvoorbeeld voor een barok of misschien is een spiegel met een wat uitgebreidere kuif iets voor jou. Daarnaast zijn de spiegels vaak in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Wat denk je?

gaskachel

Gaskachel kopen: 3 handige tips

kledingwinkel

Doe nieuwe inspiratie op met personal fashion styling