in ,

Digitaal leren gemakkelijk gemaakt

Werken en leren gaan steeds meer hand in hand. Vroeger kwam het leren eerst en het werken daarna, tegenwoordig gaat dat samen. Daarvoor is wel de juiste e-learning software nodig. Zo kan de werkomgeving precies worden ingericht naar de wensen die je hieraan stelt.

De juiste vorm

Het leren op de werkvloer moet vooral in de juiste vorm worden gegoten. In de ideale situatie kan een nieuwe vaardigheid worden geleerd die vervolgens direct wordt toegepast. De software moet hier dus op inspringen. Alsof het een soort directe bijscholingscursus betreft. De ontwikkeling hierin gaat steeds verder. Onder meer door de vorm aan te passen aan de omgeving of aan de student in kwestie. Bovendien kan de ene student ook weer van de andere leren in de huidige vormen die aangeboden worden. Terwijl er geen verlies op de werkvloer hoeft te zijn. Dit is ook voor werkgevers zeer aantrekkelijk.

Persoonlijk maken

Het persoonlijk maken van de leerweg zorgt dat de lerende werknemer er ook steeds meer bij betrokken raakt. Het is dus ook zaak dat het pakket steeds verder persoonlijk kan worden samengesteld. Niet alleen in de vorm van het aanbieden van de stof, maar ook waar het gaat om het toetsen ervan. Het leren binnen de onderneming zal steeds belangrijker worden in de bedrijfswereld. Dit betekent dus ook dat er nog veel ontwikkeling zal plaatsvinden. Wie er al vroeg bij is kan hiervan profiteren door de voorsprong die dit oplevert. Online leren en werken tegelijk is daarom de ideale hybride vorm voor bedrijven.

Wat denk je?

moestuin

Zelf groentes en kruiden kweken: zo doe je dat!

wielrenner

Zo vind je de juiste fietsbroek