in

Pennen bedrukken: de do’s en don’ts

Iedereen kent het en iedereen heeft er weleens mee te maken gehad in de praktijk: pennen bedrukken. Pennen bedrukken lijkt inmiddels wel een must voor bedrijven in hun marketingstrategie. In deze blog vertellen wij hoe je pennen bedrukken origineel kan uitvoeren. Dit zullen we doen aan de hand van goede voorbeelden en foute voorbeelden. Vervolgens zullen we uitkiemen wat nou speciaal is aan de goede voorbeelden zodat je dit kunt integreren in je marketingplan en succes uit pennen bedrukken kunt halen. Bij de foute voorbeelden zullen we uitleggen waarom die fouten zo vaak worden gemaakt en wat je eraan kunt doen om deze fouten te voorkomen.

Pennen bedrukken: wat is goed en wat is fout?

Pennen bedrukken doen wij in Nederland al jarenlang. Daarom zou het logisch zijn dat ieder bedrijf inmiddels doorheeft hoe het zo effectief mogelijk gedaan kan worden. Het tegendeel blijkt echter waar. Over het algemeen wordt de fout gemaakt in de link naar het bedrijf. Deze is namelijk wel eens ver te zoeken. Een voorbeeld is een kruidenier met een donkerkleurige pen met chique schrijfletters. Klanten die deze pennen ontvangen associëren deze pen met bijvoorbeeld een chic restaurant. Daarom is de link van het bedrijf naar de pen weggevaagd. De pen moet eigenlijk zonder te lezen de klant kunnen vertellen om welk bedrijf het gaat of in ieder geval welk soort bedrijf. Bedenk dit altijd voordat je pennen gaat bedrukken. Een goed voorbeeld van pennen bedrukken is bijvoorbeeld (om even in hetzelfde voorbeeld te blijven) een chic restaurant met de eerder genoemde pen. De klasse van het restaurant druipt op deze manier af op de pen.

Hoe word ik succesvol met de bedrukte schrijfwaren?

Succes is over het algemeen een ongrijpbaar begrip. Wat moet je doen om succes te krijgen? In het geval van pennen bedrukken gaat het om de link van je bedrijf naar de pen. Om dit te testen kan je vrienden en familie vragen wat zij denken wanneer ze naar jouw pen kijken. Op basis van dit onderzoek kan je vervolgens de verbeteringen doorvoeren om zo pennen bedrukken uniek te maken.

Wat denk je?

snowboarden

Snowboarden in Scandinavië: afwisselend en prachtig

moestuin

Tips voor de doe-het-zelf tuinierder