in , , , ,

Niemand houdt van stofzuigen! De voordelen van een robot stofzuiger

Robot stofzuiger

Heb jij er ook een hekel aan om met de stofzuiger door het huis te lopen? Op het moment dat de volledige vloer schoon lijkt te zijn, dienen de eerste zandkorrels en stofdeeltjes zich alweer aan. Gelukkig heeft men hier tegenwoordig een oplossing voor, namelijk: de robot stofzuiger. Het apparaat is in trek. Steeds meer consumenten kiezen niet langer voor een handstofzuiger, maar gaan voor de robot stofzuiger. Wat zijn de belangrijkste voordelen van deze apparaten? In dit artikel lees je er meer over.

Bespaar veel tijd met een robot stofzuiger

Het voornaamste voordeel van het gebruik van een robot stofzuiger, is het feit dat het je veel tijd kan besparen. Je hoeft zelf niet door de woning te lopen, de robot stofzuiger beweegt zich automatisch. Wanneer je op verschillende etages in huis een oplaadstation zet, eindigt het apparaat hier nadat de volledige vloer schoon is. Via een handige app op je telefoon stel je in, wanneer het apparaat moet gaan bewegen. Zo wordt je huis schoongemaakt op de momenten dat jij er zelf niet bent.

Compact formaat van een robot stofzuiger

Een ander voordeel van een robot stofzuiger is het feit, dat deze apparaten vaak niet hoger zijn dan zes tot veertien centimeter. Het maakt dat de robot stofzuiger ook onder een lage bank en bijvoorbeeld het dressoir tegen de wand kan komen. Iets wat met een klassieke stofzuiger best lastig kan zijn! Let bij de aankoop van een robot stofzuiger goed op het exacte formaat hiervan en meet thuis uit hoe hoog deze maximaal mag zijn.

Stofzuigers geschikt voor huisdieren

Begint je hond altijd vreselijk te blaffen als je de stofzuiger inschakelt? Maakt je kat er een uitdaging van om zo lang mogelijk aan de steel van de stofzuiger te blijven hangen? In beide gevallen kan de robot stofzuiger de uitkomst bieden. Er zijn modellen die zeer geschikt zijn voor het gebruik in woningen met huisdieren. Niet alleen omdat ze de haren van je huisdier goed opnemen, ook zijn de beestjes vaak niet bang voor deze apparaten. Houd er rekening mee, dat vanzelfsprekend ieder huisdier zal moeten wennen aan het nieuwe apparaat in huis.

Wat denk je?

Yoga

Ben jij in balans? Waarom steeds meer Nederlanders aan yoga doen

Marketing

Super gericht adverteren met Geo-fencing, de marketingtrend van dit moment