in

Powermatic 4 | De opvolger van de Powermatic 2+

sigaretten maken

Wil je geld besparen door zelf sigaretten te maken? Maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe je dit moet doen? Je kunt sigaretten met de hand maken, maar een automatisch apparaat zoals de Powermatic 4 maakt het vaak een stuk makkelijker. Met een elektrische sigarettenmaker maak je bovendien kwalitatief veel betere sigaretten omdat de hulzen maximaal worden gevuld.  Uiteraard is stoppen met roken de meest voordelige optie. En het is ook veel beter voor je gezondheid. Overweeg dit dus eerst voordat je een (elektrische) sigarettenmaker aanschaft.

Wil je beginnen met  zelf sigaretten maken?  In deze blog vertellen we je precies hoe je dit doet en wat je hiervoor nodig hebt. Ook vertellen we je meer over de nieuwe  Powermatic 4 electrische sigarettenmaker van Sigarettenmakershop.nl. Dit is het nieuwste model van Powermatic en de opvolger van de beproefde Powermatic 2 Plus. 

Hoe zelf sigaretten maken?

Het maken van sigaretten hoeft  niet moeilijk te zijn, maar er zijn wel een aantal zaken die je ervoor moet aanschaffen. Zoals bij veel dingen is ook bij zelf sigaretten maken, een goede voorbereiding het halve werk. Zorg er daarom voor dat je de volgende benodigdheden in huis hebt.

Dit heb je nodig

 • Een sigarettenmaker

Een handmatige of automatische hulzenstopper.

 • Hulzen

Dit zijn sigarettenhulzen met Filter, maar zonder tabak erin. Deze koop je gewoon in de tabakswinkel of supermarkt,

 • VolumeTabak

Je kunt jouw favoriete merk Volume tabak kopen bij de tabakszaak. Deze stop je vervolgens in het apparaat.

Stappenplan sigaretten maken

Nu ga je aan de slag met zelf sigaretten maken. Hoe het precies werkt, hangt af van de soort sigarettenmaker die je gebruikt. Als je nog nooit zelf sigaretten hebt gemaakt, raden we je aan om met een eenvoudige handmatige sigarettenmaker te beginnen. 

Dit stappenplan is voor de handmatige sigarettenmaker.

 1. Stop het tabak in de tabakskamer. Deze zie je als je de bovenklep van het apparaat open doet. Zorg ervoor dat er geen takjes in de sigarettenmaker komen.
 2. Sluit nu de klep van de hulzenstopper en plaats een huls in de voorkant van het apparaat. Check altijd even of de huls er wel goed op zit.
 3. Trek de schuif van de maker in een vloeiende beweging naar voren en vervolgens weer naar achter. Probeer de hulzenstopper recht te houden wanneer je dit doet.
 4. Haal nu de sigaret uit de vuller. Klop een paar keer met de sigaret op de tafel of andere ondergrond, zodat je weet dat de tabak er goed in zit. 
sigarettenmakers

Eenvoudig sigaretten maken met de Powermatic 4

Wil je het beste resultaat, en will je nog sneller en eenvoudiger sigaretten kunnen maken? Kies dan voor een automatische hulzenvuller. Er zijn een aantal elektrische sigarettenmakers op de markt. Het nieuwste model is de Powermatic 4. Dit is de opvolger van de Powermatic 2 Plus. Deze machine bevat alle goede (beproefde)  kenmerken van zijn voorganger, maar is nu nog eenvoudiger te gebruiken. De machine is bovendien uitgerust met een handige tabakstrechter en biedt hoge kwaliteit en langdurig gebruiksgemak. 

Kenmerken Powermatic 4:

 • Grote afneembare trechter voor tabak
 • Geschikt voor normale filterhulzen en extra large hulzen
 • Zeer makkelijk in gebruik
 • Krachtige motor
 • Stevige solide behuizing

Bovendien bepaal je zelf hoeveel tabak je in de sigarettenmaker stopt. Handig als je de hoeveelheid tabak wilt afbouwen. 

Wat denk je?

5 modieuze cadeaus voor je vrienden deze feestdagen

5 modieuze cadeaus voor je vrienden deze feestdagen

Welke autoverzekering past het beste bij je

Welke autoverzekering past het beste bij je?