in , , , , , , , ,

Black Friday 2021: wat kan je verwachten?

Black Friday 2021

Het is bijna zover: Black Friday 2021 staat voor de deur! Vrijdag 26 november kun je je slag slaan en profiteren van waanzinnige kortingen en leuke aanbiedingen. Tegenwoordig doen bijna alle grote winkels en webshops mee aan het kortingsfestijn; het is dus helemaal niet zo gek dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat kun je nu eigenlijk verwachten? En welke deals kun je echt niet laten liggen? Om je alvast voor te bereiden op Black Friday vertellen we je waar je goed op moet letten. Bovendien delen we nog een klein overzicht met populaire producten die je echt niet kunt laten liggen. 

Black Friday deals al vóór 26 november

Kun je stiekem niet wachten tot 26 november? Dan hebben we goed nieuws voor je: de tijd dat Black Friday daadwerkelijk maar een dag duurde is voorbij. Tegenwoordig spreken we namelijk van een ‘Black Week’. Het is dus heel goed mogelijk dat jouw favoriete winkel op maandag 22 november al start met goede deals en kortingen. Sommige verkopers starten zelfs al eerder. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe sportkleren? De Gymshark Early Black Friday Sale start volgende week al! (1).

Een tip van ons: wees er snel bij. Alle goede deals lopen maar een tijdje en producten raken ontzettend snel uitverkocht. 

Verwachtingen Black Friday 2021 deals

Black Friday 2021 biedt de perfecte mogelijkheid om producten te kopen die al heel lang op je verlanglijstje staan. Maar ook kun je alvast cadeaus aanschaffen voor sinterklaas of kerst. We verwachten dit jaar vooral veel goede elektronica en kleding deals (2).

Televisies en smartphones 

Dat er veel televisies en smartphones worden verkocht rondom Black Friday is waarschijnlijk geen verrassing. Bijna alle grote merken doen mee met de sale: van Apple tot Samsung, van Sony tot Philips. Kies het liefst voor voorlopers van de nieuwste modellen. We verwachten namelijk flinke kortingen op bijvoorbeeld de iPhone 12 en Samsung Galaxy S20.

Game Consoles

Ben je een echte gamer? Dan is nu de perfecte tijd om een nieuwe game computer aan te schaffen. Op dit moment staat de Nintendo Switch toch wel op nummer 1. Dit jaar is er een nieuwe versie van de Switch uitgebracht en dit betekent dat het voorgaande model hoogstwaarschijnlijk wordt afgeprijsd. 

Fashiondeals

Naast alle goede elektronica deals zijn er dit jaar natuurlijk ook veel fashion aanbiedingen. Alle populaire winkels zoals H&M, Nike, Wehkamp en Zara doen mee met Black Friday. Sommige merken geven tot wel 50% korting!

Een paar handige tips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Aangezien heel veel winkels zich aansluiten bij het kortingsfestijn is het belangrijk om je goed voor te bereiden op een lading aan kortingen. Maak van tevoren een lijstje van producten die je echt graag wilt kopen. Zo voorkom je dat je door de bomen het bos niet meer ziet en kun je effectief shoppen. Bovendien is het handig om je in te schrijven op de nieuwsbrief van je favoriete winkel, zodat je op de hoogte blijft van alle goede Black Friday 2021 deals (3). Alvast veel plezier met shoppen!

 

Bronnen: 

1: https://central.gymshark.com/article/nl-gymshark-black-friday-alles-wat-je-moet-weten

2: https://www.blackfridaynederland.nl/nieuws/de-beste-black-friday-2021-deals-dit-is-wat-je-kunt-verwachten/

3: https://global.techradar.com/nl-nl/black-friday/black-friday-2021-nederland-belgie

Wat denk je?

Hippe kamerplanten 2021

Hippe kamerplanten: trends najaar 2021

Uber eats

Eat it, while it’s hot!