in

Eat it, while it’s hot!

Uber eats

Papieren menukaarten is allang niet meer van deze tijd. Thuisbezorgd is al een standaard begrip in de gemiddelde Nederlandse huishouden. Als je geen zin hebt om te koken of je hebt gewoon zin om lekker te snacken. Via talloze apps kan je jouw bestelling doorgeven en wordt er binnen 40 minuten aan je deur geklopt met een warme bestelling. Maar welke apps zijn er eigenlijk allemaal? want de meeste Nederlanders gebruiken thuisbezorgd.nl. 

Naast thuisbezorgd.nl is er Uber Eats en Deliveroo. Alle drie werken op dezelfde manier, waarbij je jouw postcode invoert en je een lijst met restaurants en eetgelegenheden krijgt waaruit je kan kiezen en waar je uiteindelijk een keuze uit kan maken. Het verschil tussen de verschillende apps zit in de bezorging. Via thuisbezorgd.nl wordt het eten bezorgd door een thuisbezorgd koerier of door het restaurant zelf. Deliveroo maakt gebruik van fietskoeriers die de bestelling bij het restaurant ophalen en bij je thuis afleveren. Voordeel van Deliveroo is dat restaurant die normaal gesproken niet bezorgen ook hun menu’s aanbieden. Uber Eats is momenteel alleen te gebruiken in Amsterdam en op alle iPhones. Het is een dienst dat vergelijkbaar is met Uber alleen in plaats van mensen, wordt je eten bezorgd.

Welke app je ook gebruik, het belangrijkste is dat je een bestelling kan doen op een goedwerkende smartphone. In het geval dat je smartphone defect of beschadigd is kun je terecht bij iPhone Reparatie Plaza te Breda. In een mum van tijd repareren ervaren monteurs je mobiele telefoon. Zo kan een schermreparatie binnen twintig minuten geregeld worden.

Wat denk je?

Black Friday 2021

Black Friday 2021: wat kan je verwachten?

Oefenen met een voetbal rebounder

Oefenen met een voetbal rebounder!