in

Vijf unieke toevoegingen aan je pauzeplek!

pauzeplek

Het is een trend waar veel bedrijven mee bezig zijn: een betere inrichting van hun pauzeplek. Niet langer wordt de pauze gezien als iets verplichts, tegenwoordig is de pauze hét moment om te socializen en de batterij voor de rest van de werkdag weer helemaal op te laden. Om dit optimaal te doen, zullen de volgende vijf toevoegingen erg handig zijn!

  1. Tafeltennistafel

Beweging stimuleren onder je werknemers, maar toch ook het sociale aspect erin houden? Een tafeltennistafel biedt precies wat je wil! Hier kunnen je werknemers 1-tegen-1 spelen, maar door een rondje rond-de-tafel betrek je iedereen. Je zorgt er dus voor dat iedereen fanatiek gaat sporten, maar ook dat iedereen betrokken blijft bij het bedrijf.

  1. Zitzakken

De hele dag zitten eist soms zijn tol. Het is hierdoor af en toe heel fijn om even languit te kunnen gaan liggen, maar omdat de toevoeging van een matras misschien wat gek is, zijn zitzakken perfect. Je creëert een zithoek waar meerdere collega’s tegelijkertijd in kunnen zitten en even helemaal tot rust kunnen komen. Probeer daar maar weer eens uit te komen!

  1. Dartbord

Niet iedereen houdt van actieve sportspellen als tafeltennis: sommigen geven de voorkeur aan een wat rustiger spel. Darten bijvoorbeeld! Aangezien een dartbord erg eenvoudig geïnstalleerd is en eigenlijk helemaal niet in de weg hangt van je werkzaamheden, is deze toevoeging eenvoudig gedaan. De enige vraag waar je nu over na moet denken is of je ook bedrijfspijlen aanschaft, of dat je aan je personeel vraagt deze zelf mee te nemen.

  1. Spelletjeskast

Ben je op zoek naar een manier om een spel te spelen tijdens het eten in de pauze, dan biedt je je werknemers met een spelletjeskast alle keuze waar ze maar naar kunnen vragen! De kast hoeft niet per sé een middelpunt van je pauzeplek te zijn, zo lang iedereen hem maar weet te vinden. Je maakt een klein budget vrij om in leuke spellen te investeren, zodat er elke pauze een ander spel gespeeld kan worden.

  1. Bioscoopzaal

Oké, misschien is het geen onderdeel van je pauzeplek, maar het is wel een plek waar je werknemers tot rust kunnen komen. Je kunt deze zaal op verschillende manieren gebruiken: filmavonden organiseren naar werk, maar ook short-films kijken tijdens de pauze. Daarnaast biedt een bioscoopzaal ook een unieke manier om bedrijfspresentaties te geven op stijlvolle wijze: twee vliegen in één klap dus!

Kato Projecten

Wil jij één of meerdere van deze toevoegingen terugzien op jouw pauzeplek, neem dan eens een kijkje op katoprojecten.nl! Deze specialisten weten als geen ander hoe ze een kantoor inrichten: ook de pauzeplek is voor hen geen enkel probleem.

Wat denk je?

Wat is een processor en waarom is hij belangrijk

Wat is een processor en waarom is hij belangrijk?

garagedeur

Garagedeur isoleren, de investering waard?