in ,

Top 5 beste games van 2022 tot nu toe

Top 5 beste games van 2022 tot nu toe

We hebben al veel nieuwe games mogen spelen in 2022. De ene misschien nog wel beter dan de andere. Ben je op zoek naar een nieuwe game? Of ben je benieuwd welke spellen je dit jaar echt niet mag missen? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de top 3 beste games van 2022. Dit zijn onze favorieten tot nu toe.

1. Elden Ring

Elden Ring is misschien wel het meest spraakmakende spel van dit jaar. We wisten dat de game groot ging worden, maar zo groot hadden we niet verwacht. Je kunt honderden uren spelen in de gigantische wereld. Kies zelf je karakter en probeer de moeilijke gevechten te winnen. Volgens ons heeft deze game veel potentie om het beste spel van het jaar te worden.

2. Rogue Legacy 2

Heb je eerder Rogue Legacy gespeeld? Dan is dit waarschijnlijk al een tijdje terug. Het eerste deel kwam namelijk in 2013 uit. Na lang wachten is hier nu eindelijk het vervolg op de originele game. 

In Rogue Legacy 2 draait het voornamelijk om verkennen, maar gevaar ligt altijd op de loer. Iedere keer als je dood gaat in het spel, volgt een van je kinderen je op. Elk kind is uniek en heeft speciale vaardigheden die van invloed zijn op de game. 

3. Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West is een van de beste open-world games van nu. Het spel is een vervolg op Horizon Zero Dawn, maar is nog veel groter dan toen. Het leven op aarde dreigt uit te sterven, maar je weet niet waarom. Het is aan jou om de geheimen te ontrafelen en de aarde te redden. Dit doe je door tegen indrukwekkende machines te vechten en tegelijkertijd leg je het verleden bloot.  

4. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Het was eventjes wachten, maar LEGO Star Wars The Skywalker Saga was het volgens ons meer dan waard. Reis naar verschillende planeten en voer tientallen missies uit. Bovendien is de game toegankelijk voor iedereen. Ook voor jongere spelers. Dus ben je fan van Star Wars? Dan mag je deze game niet missen.

5. Pokémon Legends Arceus

Met een Pokémon spel kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Pokémon was en is nog steeds erg populair onder jongeren. Dit spel is echter iets anders dan dat we gewend zijn. De Legends Arceus verlegt de focus van het vangen van pokémons naar het ontdekken van bijzondere gebieden. 

De bovenstaande beste games van 2022 zijn te spelen op diverse game computers. Zo is LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bijvoorbeeld beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Wat denk je?

Tips voor het hardlopen

Tips voor het hardlopen

bluetooth speaker kopen

Games beleven met de beste geluidskwaliteit?