in

Waarom elektrische sfeerhaarden nu zo populair zijn

elektrische haard

Een open haard in huis is heel gezellig. Maar rook bevat schadelijke stoffen en is heel ongezond. Aangezien houtkachels erg vervuilend zijn, kiezen steeds meer mensen voor een elektrische sfeerhaard. Deze stoot namelijk geen rook uit en werkt volledig op elektriciteit. Je steekt de stekker in het stopcontact en de haard begint te branden! Ontdek in dit artikel waarom elektrische sfeerhaarden tegenwoordig zo populair zijn.

Makkelijk in gebruik

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen elektrische sfeerhaarden kopen, is omdat ze erg makkelijk in gebruik zijn. Met een druk op de knop creëer je een gezellige sfeer in huis. En dit is niet het enige: ze zorgen ook nog voor warmte. Elektrische inbouwhaarden beschikken over een verwarmingselement aan de achterkant van de haard. De haard zelf wordt niet warm, maar er wordt warme lucht in de ruimte geblazen.

Aangezien de haard niet warm wordt en erg makkelijk in gebruik is, zijn elektrische sfeerhaarden ideaal voor gezinnen!

sfeerhaard

Erg stijlvol en geschikt voor iedere ruimte

Je hebt het wellicht wel voorbij zien komen in een woonmagazine of -programma: elektrische sfeerhaarden zien er stijlvol uit. Ze staan bekend om hun moderne uitstraling en veelzijdigheid. Sfeerhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: van strak en modern tot een meer klassieke stijl. Zo is er altijd een model dat perfect aansluit bij de rest van het interieur.

Bovendien kun je elektrische sfeerhaarden in iedere ruimte plaatsen. Je bent namelijk niet gebonden aan een gasaansluiting of rookkanaal. 

Duurzaam 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook in huis. Wist je dat een elektrische sfeerhaard energiezuinig is? Je kunt de haard gebruiken om een deel van je woning te verwarmen. Wanneer je de verwarmingsfunctie uitschakelt, gebruikt een sfeerhaard vrijwel geen energie! Bovendien zijn de haarden milieuvriendelijk omdat ze geen schadelijke stoffen uitstoten.

Wat denk je?

Schanskorven

Schanskorven: Innovatie in Constructie en Vormgeving

puppy

Wanneer moet ik starten met een puppycursus?