in , ,

Inrichting woonkamer: trends in 2020

bank woonkamer

De inrichting van de woonkamer dient te zijn afgestemd op wie je bent en de manier waarop je leeft. Vandaag de dag is ingetogen en strak design steeds actueler. Je ziet dit terug in Scandinavisch design en de kleuren waarvoor vaak gekozen wordt. Denk aan bruin, wit, grijs en zwart. Daarnaast zien we dat natuurlijke materialen op een steeds modernere manier worden toegepast. Zo ontstaat een modern interieur dat dicht bij het materiaal blijft.

Woonkamer inrichten

Veel merken sluiten volledig aan op de trends van vandaag. Omdat meubels ook praktisch dienen te zijn vind je bij veel winkels meubels die zowel mooi zijn als prettig in het gebruik. Op deze manier kun je genieten van je woonkamer en er heerlijk samen zijn. Je woonkamer is immers een plek waar je gezellig met je vrienden of familie wilt zijn en waar je ontspanning vindt. Het liefst doe je dat met meubilair dat duurzaam is geproduceerd. Op deze manier kun je er lang van genieten en blijft het mooi. Dit sluit aan op de trend: een functioneel, duurzaam en aantrekkelijk design.

Voorbeeld van aantrekkelijk design anno 2020

Bij veel banken is er gekozen voor een vorm waarin rust centraal staat. Er zijn geen details of versieringen verwerkt, de bank spreekt volledig voor zich. Op deze manier blijft het materiaal gerespecteerd en weet je zeker dat je lang van de bank kunt genieten. Ook over het comfort is nagedacht, zo is er een balans tussen hard en zacht gevonden die precies goed is. Je lichaam heeft bij veel banken daardoor voldoende ondersteuning. Banken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Doordat de stoffen slijtbestendig zijn weet je zeker dat het materiaal lang mooi blijft.

Wat denk je?

bbq

Houd de gezelligste en lekkerste feestjes met een Retro BBQ

mobiele telefoon

Adyen rolt Alipay uit voor in-store payments