in , ,

Waarom een bedrijfsfeestje uitbesteden?

vergadering

Laten we eerlijk zijn: de meeste medewerkers zijn te druk om ook nog een bedrijfsfeest te organiseren. Door voor een feestarrangement te kiezen hoef je zelf niks te regelen en voorkom je een hoop stress bij je medewerkers. Ook op de dag zelf hoef je niks klaar te zetten, geen eten voor te bereiden omdat alles voor je geregeld wordt. Wat je wel zelf moet doen is de uitnodigingen sturen en wellicht een aantal kleine dingen eromheen regelen. Wanneer het personeel het bedrijfsfeest organiseert kost dit uiteindelijk ook gewoon arbeidsuren, vandaar dat het vaak goedkoper is om het gehele feestje uit te besteden door voor een bedrijfsuitje te kiezen bijvoorbeeld. 

Geen troep opruimen

Na afloop van het feestje hoef je niets op te ruimen wat natuurlijk ook weer tijd scheelt. Dit wordt allemaal voor je gedaan. Wanneer je een feestje zelf regelt dan zal je achteraf alle troep moeten opruimen, waar behoorlijk veel werk in gaat zitten. Wil je zorgeloos een bedrijfsfeest organiseren dan is het beter om dit uit te besteden. Ook tijdens het feestje heb je geen omkijken naar de organisatie ervan, aangezien dit allemaal voor je geregeld wordt.  

feestje

Maak van een vergadering een feestje

Van vergaderen vallen veel medewerkers in slaap. Het is saai, je zit de hele dag binnen en de tijd tikt maar langzaam voorbij. Je kunt van vergaderen ook zeker een feestje maken. Met een vergaderarrangement wordt de gehele dag uit handen genomen door de organisatoren. Een leuke afwisseling tussen vergaderen, actieve uitjes en lekker eten zorgt voor een gezellige dag. Medewerkers en directie blij!

Wat denk je?

overhemd man

Stijlvolle en moderne overhemden voor echte mannen

vrouw met zwaard

De mooiste zwaarden vers van de zwaard smederij