in ,

De mooiste zwaarden vers van de zwaard smederij

vrouw met zwaard

Bij samurai-katana-shop.nl vind je alle soorten zwaarden en wapens. Deze zwaarden worden gebruikt voor het beoefenen van Tai Chi of Kung Fu of worden gekocht door echte verzamelaars. Je vindt een brede selectie van replica’s van Europese zwaarden waaronder de anderhalf-, viking- of bastaard zwaarden. Ook de echte samoerai zwaarden vind je terug in de webshop. Alle zwaarden zijn geïmporteerd vanuit het buitenland en zijn van de beste kwaliteit. Vers van de zwaard smederijen worden de zwaarden naar het magazijn verstuurd om aan jou te verkopen. Zo weet je zeker dat je een stevig en vlijmscherp zwaard in huis haalt.

Katana’s voor het beoefenen van zwaard vechtsporten

Katana’s worden veelal verkocht aan de beoefenaars van zwaard vechtsporten zoals: het Laido en Shinkendo. Beoefen jij deze sport of ben je een verzamelaar? Dan kun je via de webshop een katana kopen die bij jouw stijl past. Alle zwaarden en katana’s zijn voorzien van unieke en opvallende details. Alleen de beste en mooiste zwaarden en katana’s worden in de webshop aangeboden. Hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt waar je jarenlang plezier van kunt beleven.

Ieder zwaard is met de hand gemaakt

De zwaarden die je in de webshop tegenkomt zijn gemaakt van staalsoorten en zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd volgens traditionele Japanse technieken. De katana herken je aan de gebogen en enkelzijdige lemmet welke je met twee handen kunt vastpakken. De katana wordt met het mes naar voren gedragen waar je bij de meeste zwaarden het mes naar achter draagt.

zwaard

Is het bezitten van een katana illegaal

Zolang je boven de 18 jaar bent mag je in het bezit zijn van een katana mits je hier verstandig mee omgaat. Voor het beoefenen van een sport of voor de verzamelaar is het dus geheel legaal om een katana of een zwaard in huis te hebben. Zorg er echter wel voor dat je het zwaard goed verpakt wanneer je hem gaat vervoeren. Deze mag je niet zomaar bij je dragen op straat of in het openbaar. Dit is strafbaar. Denk hier dus goed aan bij de aanschaf of het vervoeren van je katana of zwaard

Wat denk je?

vergadering

Waarom een bedrijfsfeestje uitbesteden?

werken in de techniek

Waarom werken in de techniek? 4 redenen