in ,

Top 5 business overhemden van dit moment

heren overhemd

Ben je op zoek naar zakelijke overhemden? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want de beste business overhemden vind je vaak online! Allemaal goede merken en een ruim aanbod. Alle business overhemden zijn van geweldige kwaliteit.

Top 5 op een rij

Een top vijf samenstellen van de beste overhemden, geen gemakkelijke opgave!

  • Op de eerste plaats kunnen we de zakelijke slim fit overhemden plaatsen, daarmee kom je namelijk perfect aan op je werk! De Externa Slim FIT, zakelijk overhemd blaugrau is hier een voorbeeld van (ook verkrijgbaar in andere kleuren).
  • Op de tweede plaats staan de overhemden van Olymp Level 5. Dit zijn namelijk mooie slim fit overhemden die perfect aansluiten bij je bovenlichaam. Het oogt direct erg netjes! Olymp Level 5 BODY fit, casual overhemd is erg netjes en leverbaar in diverse kleuren. Een net wit overhemd kan naar iedere gelegenheid gedragen worden.
  • Op de derde plaats komen de Antony Morato zakelijke overhemden. Het mooiste aan dit merk is dat er veel kleuren worden aangeboden en dat de overhemden netjes afkleden.
  • Op de vierde plaats staan de Burton Menswear Londen DOBBY SLIM FIT zakelijke overhemden. Ook deze overhemden zijn leverbaar in verschillende kleuren. De blue variant is een veel gekozen kleur, omdat deze goed gecombineerd kan worden met andere kleuren.
  • Op de vijfde plaats staan de overhemden van het merk CK Calvin Klein, Norwich SLIM FIT, een mooi zakelijk overhemd dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Overhemd purple is een veel gekozen variant en bestaat voor 98% uit katoen en zit lekker.

Je kunt de top vijf business overhemden zelf bekijken en bekijken welke overhemden het beste bij jou passen. Iedereen heeft een eigen smaak en welk overhemd het beste bij jou past, hangt ook samen met je postuur, met wat je mooi vindt en waarmee je het overhemd wilt combineren.

De meeste business mode voor mannen

Je wilt als man natuurlijk goed voor de dag komen op je werk en daarbij is het vooral van belang dat je er verzorgd uitziet en netjes bent gekleed. Niet iedereen houd ervan om eindeloos te zoeken naar het juiste business overhemd en een beetje hulp daarbij kan dus geen kwaad. Een mooi business overhemd is onmisbaar in je outfit en het geeft je de strakke look die je nodig hebt om charisma uit te kunnen stralen. Het is niet voor niets dat men zegt, kleren maken de man. Want dat klopt zeker. Maar hoe weet je dat je het juiste business overhemd aan hebt? 

Verschillende pasvormen Business overhemden

Overhemden heb je in alle maten, kleuren, verschillende stoffen maar ook verschillende pasvormen. Er zijn daarbij ook ontelbaar veel verschillende merken en zo heeft iedereen wel zijn favoriet. Natuurlijk heb je ook voor elke prijsklasse verschillende business overhemden en speelt kwaliteit uiteraard een grote rol daarin. Wat bij een business overhemd met name van belang is is dat je een juiste pasvorm hebt. Ook voor de business overhemden moet je meegaan in de mode en verschilt het modebeeld van tijd tot tijd. Op dit moment is de business overhemd met tailored fit helemaal in. Moet je dus een business overhemd kopen en wil je een verpletterende indruk maken op je nieuwe baas of wil je goed voor de dag komen omdat je promotie hebt gemaakt? Kies dan voor een business overhemd met tailored fit pasvorm.

Tailored fit

De business overhemd met tailored fit heeft een pasvorm die past bij de hedendaagse mode. Het business overhemd heeft mouwen die slank zijn. Ook zijn de armsgaten wat hoger opgesneden dan een normaal overhemd. De tailored fit business overhemden sluiten goed aan op het lichaam. Dit komt omdat er coupenaden op de rug zijn aangebracht. Hierdoor sluit het business overhemd goed aan en daardoor zie je er slanker uit. De business tailored fit is ingetogen en niet zoals de hele hippe overhemden die heel erg getailleerd zijn. De business tailored fit is slechts licht getailleerd en geeft een subtiel slanke look. Het is daardoor goed te dragen door de gemiddelde man die niet perse een afgetraind lichaam hoeft te hebben. Met een business overhemd met een tailored fit pasvorm kom je wel goed voor de dag maar hoef je niet te vrezen voor een super strak overhemd die heel erg getailleerd is.

Tailored fit overhemden kopen

Wil je dus een business overhemd kopen? Dan is het raadzaam om te gaan voor een tailored fit overhemd. Bij het kopen van een tailored fit business overhemd is het goed om een aantal zaken in acht te houden. De pasvorm is licht getailleerd en daardoor prima te dragen op het werk. Bij een tailored fit business overhemd is het ook belangrijk dat de stof goed valt zodat je je er prettig in voelt en gemakkelijk in kunt bewegen. Ook is het voor een business overhemd van belang dat je goed kijkt naar de kleur. Denk hierbij aan een mooie ingetogen kleur of een pastelkleur.

Wat denk je?

smartphone

De samenwerking tussen Adyen en Alipay

Twitch

Streamen via Twitch, leuk voor kijkers, lucratief voor streamers