in ,

Dit zijn dé trends op het gebied van dames loafers

dames loafers

Elke vrouw heeft vast wel een paar loafers in haar schoenenrek staan. Deze schoenen vormen één van de schoenentrends op dit moment. Maar wat zijn loafers precies en wat zijn de nieuwste trends op het gebied van dames loafers? Hieronder meer informatie over de trends op het gebied van dames loafers. Zo kun jij ervoor zorgen dat je helemaal op de hoogte bent van de laatste trends op schoenengebied. 

Wat zijn loafers?

Loafers zijn simpelweg schoenen waar je eenvoudig in kunt stappen, dus instappers. Vaak zitten deze schoenen enorm comfortabel en kun je deze schoenensoort bij vrijwel elke outfit dragen. Daarom zijn loafers enorm geliefd onder vrouwen, maar ook zeker onder mannen! Deze instappers zijn vaak verkrijgbaar in (kunst)leer of suède.

Loafers chunky

De chunky loafer kent een grove zool en grove details op de schoen. Je kan deze loafersoort dragen onder een business casual look, maar ook onder vrijetijdskleding of een compleet zakelijke outfit. Een enorm fijne musthave om eindeloos mee te combineren en dus eigenlijk onmisbaar voor elke vrouw in haar schoenencollectie. 

Loafers met ketting

Deze loafers ogen wat chiquer en zijn vaak gemaakt van leer of suède materiaal. Deze loafers bevatten een ketting aan de voorkant van de schoen, waardoor deze loafersoort bij uitstek geschikt is om te combineren met een zakelijke outfit naar kantoor. Dames loafers via Durlinger.com kun je eenvoudig online bestellen. De keuze op deze webshop is enorm groot, zodat er altijd wel loafers te vinden zijn die perfect bij je passen. 

Loafers met smalle neus

Een loafer met een smalle neus is uitermate geschikt voor dames met smalle voeten, die houden van minimalistisch ontworpen schoenen. Een loafer met een smalle neus is momenteel erg trendy en veel dames zijn je dus al voorgegaan met het dragen van loafers met een smalle neus. Een spitse neus, een ronde neus of een driehoekige neus zijn soorten schoenenneuzen die je op dit moment veel ziet in het straatbeeld.  

Elegante en zakelijke loafers

Ben je op zoek naar een comfortabel zittende schoen die je ook nog eens eenvoudig naar kantoor of een zakelijke meeting kunt dragen? Dan is een loafer de perfecte oplossing. Deze instappers vormen zich geheel naar je voeten, zijn makkelijk aan te trekken, ogen modieus en tegelijkertijd netjes onder een kantooroutfit. Dus voor zowel zakelijke outfits als een casual/vrijetijdsoutfit zijn loafers uitermate geschikt om aan te schaffen.

Wat denk je?

Met welke ergonomische producten kun je de productiviteit op de werkvloer verhogen

Met welke ergonomische producten kun je de productiviteit op de werkvloer verhogen?

Herenkleding trends voor de winter van 2023

Herenkleding trends voor de winter van 2023